Taller Recicla't  #Costura 2.0

Aprenem a transformar i crear noves peces. Introducció a la Costura Reciclatge i Disseny
Dirigit a: Infants Adolescents i Adults ( a partir de 6 anys )
Material: Peces de roba - Tisores - Fil - Agulla

 

Els nostres Tallers són Transversals, no es limiten a transmetre coneixements artístics si no que utilitzem els tallers per introduir idees i conceptes associats a d'altres aspectes de la vida que ens envolta. Això ens permet desarotllar altres capacitats i habilitats mentre realitzem el taller. Segons l' edat, l' àmbit social i l' interès els coneixements transversals poden variar. En tots ells s' inclouen altres coneixements associats que els fan molt enriquidors.  L' Art és un llenguatge universal que ens permet alliberar-nos de qualsevol norma o roll establert. En l' Art no hi ha normes. Si som capaços de CREAR, ens podem comunicar, parlem un idioma universal.

Infants Introducció a la Costura. L’ art de manipular la roba i els teixits per crear objectes útils al seu nivell. La costura ha estat maltractada al llarg de la història, associada a temps antics, a activitat obligada i sexista. Però la realitat és que resulta necessària des del moment que decidim anar vestits. Crear peces de roba per les nines, bosses per guardar les baldufes o les pilotes. Cosir pot ser divertit si es planteja com un JOC útil.

Adolescents La samarreta coneguda internacionalment com a T-Shirt (creada al 1913 com a roba interior per la Marina d’Estats Units) ha esdevingut una tela en blanc on empreses, artistes, ciutats, han trobat un espai on promocionar-se i compartir gustos i aficions. Des que en Marlon Brando popularitzes aquesta peça de roba amb la pel.lícula “Un tranvía anomenat desig” i aparesquessin les primeres samarretes estampades al 1942 a la revista LIFE; mica en mica, s’ha anat convertint en un bon mitjà d’expressió. La T-Shirt, ha esdevingut una tela en blanc per grups de música, pel.lícules, records de ciutats visitades, frases cèlebres, anuncis, protestes…
Aquest taller permet als joves, aprendre nocions de costura i disseny de moda, utilitzant samarretes com a base per tal de Crear, Reciclar i Estalviar. Pensat per ampliar els seus coneixements d’història de la indumentària, de patronatge i utilització de materials, mentre es diverteixen Creant. Utilitzem una samarreta vella per introduïr el concepte de funcionalitat. La T-Shirt, pot esdevenir un barret, un buf, una bossa, una funda de coixí, un cobrellit, un necesser, uns collarets… una mica d’il.lusió i la imaginació ja ve sola !! 

Adults Taller pensat per mares i avies que disfruten realitzant peces originals i pels petits de casa. Sort en tenim encara de les avies que cusen, fan mitja o ganxet pels nostres petits. Són elles les que feien aquelles peces especials i irrepetibles, que guardarem tota la vida de record, per que estan fetes amb amor. També ens trobem que tenim moltes peces que es fan petites i no sabem reutilitzar. Aquí Reciclarem les peces velles i en desús per crear-ne de noves i útils. Podem dissenyar peces divertides, actuals, exclusives que tan agraden a petits i grans. Quan fem quelcom especialment per algú, li donem d’Ànima.

Educació TransversalCreativity
Fa més de 20 anys que treballem realitzant encàrrecs de Moda, Art o Disseny, producció pròpia i com a docents en temes d' Art i Creatius. Preparem cursos i tallers anomenats TransversalCreativity, que engloben tot tipus de taller relacionats amb moda, art o disseny adaptats a les necessitats del qui els encarrega, centre cívic, grup de mares, fundacions, escola.

Llicenciada en Belles Arts per la U.B Barcelona
Docent en Visual i Plàtica per la U.B Barcelona
Titolada en Disseny de Moda per Escola d'Estudis Artístics IADE. Barcelona
Especialitzada en Pintura per Art Student League of New York. USA

 
Ves a d'alt