Taller Iniciació al Graffiti
Aprenem les bases del Graffiti i els seus origens
Dirigit a:  Infants Adolescents i Adults
Materials: Plantilles Pintura Acrílica Rodets i Pincells (en el cas dels adults sprays)

Introducció a la tècnica del Graffiti, la pintura a través de la impressió, utilitzant acrílics, plantilles, rodets i pincells esponja.els menuts apren coneixements sobre les bases del Graffiti i els seu origen. Els ensenyem conceptes nous. Dibuixar i pintar ja no depen només dels colors i les pintures, sinó de les formes. Com una taca es converteix en forma, en siluteta. Utilitzem aquesta silueta per crear plantilles com a eina per estampar. El procés de dibuixar forma, retallar silueta i estampar jugant amb el dins i el fora, el ple i el buit; ens donarà una visió global del complex món del graffiti. El fet que els sprays siguin tòxics,  ens obliga a treballar amb mascaretes i guants o bé amb altre tipus de pintura, més adeqüats als seus coneixements i edat. S'explica doncs l'origen d'aquest tipus d'Art i el seu correcte us,estampar els nostres dissenys en samarreta, fusta o paret. Graffiti és el resultat de pintar texts abstractes a les parets de manera lliure, creativa i il.limitada, amb la funció d'expressar i difondre. La seva essència és canviar i evolucionar. Busca ser atractiu, rebel i l' impacte visual, com a moviment urbà.

Infantil
 
Aprendrem que les taques, poden representar formes conegudes. Com una silueta pot ser una taca. Com transformar una idea  en taca i que continuï representant allò que em vist. Estamparem fent servir plantilles, per crear els nostres propis dissenys originals i diferents.


Adolescents 
A banda de començar amb les primeres passes pel Graffitti. Podem aprendre la història del Graffitti, els seus origens socio-econòmic i artístics, les etapes i evolucions que ha sofert al llarg del temps, els diferents estils de Graffiti com: Art graffiti. extret de la música americana "hip-hop" de los 70s y 80s ·Tag escrit en un estilo únic i personalizat utilizant un color ·Throw-up. conjunt de letres, paraules o un listat de noms i s’ utilizen generalment dos colores ·Piece és el más elaborat, mínim s’ utilizen tres colores ·Lemes o Slogans que parteixeen de l’ opinió personal parlant dels problemes polítics, mediambientals, feminisme i comparteixen la intenció de voler expressar la seva manera de veure les coses. Tagging o Tag  es una firma o un acrònim de una persona o grup de persones generalment Crews. Podem veure expemples de Graffiters coneguts mundialment com Baskiat o Okuda San Miguel, la seva biografia i obra ens permet introduir coneixemts socials, d’ ocupació, d’ experiència, de superació i de crítica social.


Adults Utilitzem tècniques de Graffitti adaptades, Tècniques d’ Estampació i Gravat. Un tipus de gravat urbà és el d’ aprofitar els dissenys que ens ofereix la ciutat. Nosaltres aprendrem a crear els nostres propis dissenys. Estampant amb plantilles per utilitzar sobre diferents suports. Els suports poden ser des de samarretes, coixins, estovalles, bosses, i tot allò que poguem imaginar. Les diferents eines ens ajudaran a donar textures i aconseguir diferents resultat.

Educació TransversalCreativity
Fa més de 20 anys que treballem realitzant encàrrecs de Moda, Art o Disseny, producció pròpia i com a docents en temes d' Art i Creatius. Preparem cursos i tallers anomenats TransversalCreativity, que engloben tot tipus de taller relacionats amb moda, art o disseny adaptats a les necessitats del qui els encarrega, centre cívic, grup de mares, fundacions, escola.

Llicenciada en Belles Arts per la U.B Barcelona
Docent en Visual i Plàtica per la U.B Barcelona
Titolada en Disseny de Moda per Escola d'Estudis Artístics IADE. Barcelona
Especialitzada en Pintura per Art Student League of New York. USA

 
Ves a d'alt