Taller Estampació Pintura sobre Tela. Cotó-Seda-Poliéster
Aprendrem diferents Tècniques d'estampar

Orientat a Adults i Infants
Material: Pintura tèxtil Teixit de cotó Esponges i Pincells

Aprèn la Tècnica de pintar i estampar Cotó a mà. Podràs estampar peces fetes, per dóna'l se un toc diferent. Roba de llit, Estovalles, Coixins, Cortines, Camises, Vestits, Xals, Bosses, Espardenyes, Bambes, Vanos, Quadres... Utilitzar la tècnica Watercolor o aqüarel.la, els tampons, les plantilles, etc...Podrem dissenyar peces originals i al gust Coixins, llençols, cortines, estovalles i tovallons i tot allò que ens puguem imaginar.

Infantil Aprenem a pintar teles amb diferents tècniques.Utilitzem pincells, rodets, plantilles, tampons i pintura tèxtil. Una mica d' il.lusió i la imaginació, ve sola.


Adolescents 
Aprenem a dissenyar la nostre pròpia roba a través de la pintura tèxtil. Pintura sobre cotó i poliéster. Personalitza les teves peces de roba.


Adults
 Aprenem a estampar tot tipus de teixit seda natural, el cotó, el poliéster... Podràs realitzar peces especials o bé estampar peces fetes al teu gust.


Educació TransversalCreativity
Fa més de 20 anys que treballem realitzant encàrrecs de Moda, Art o Disseny, producció pròpia i com a docents en temes d' Art i Creatius. Preparem cursos i tallers anomenats TransversalCreativity, que engloben tot tipus de taller relacionats amb moda, art o disseny adaptats a les necessitats del qui els encarrega, centre cívic, grup de mares, fundacions, escola.


Llicenciada en Belles Arts per la U.B Barcelona
Docent en Visual i Plàtica per la U.B Barcelona
Titolada en Disseny de Moda per Escola d'Estudis Artístics IADE. Barcelona
Especialitzada en Pintura per Art Student League of New York. USA

 
Ves a d'alt