Per què és important l' ART ? 
L' Art ens dóna l' oportunitat de fer un pas enrere, en aquest món d' enrenou i bullici, arrelantir el temps. Reduir la velocitat i sentir una gamma d' emocions en el procés i a coneixe'ns molt més a nosaltres mateixos. Aprenem un altre idioma en el que expressem el que no es pot dir en paraules, a través dels colors, formes, textures, etc... Des de les Pintures a les Cavernes es veu que és un llenguatge que ha estat succeint durant segles. Si som capaços de CREAR, ens podem comunicar, parlem un idioma universal. L' ART és la llengua universal que totes les persones parlen a banda de barreres racials, culturals, socials, educacionals i econòmiques i milloren l'apreciació i el coneixement cultural i del món en que vivim en general. El llengüatge de Símbols és tan important com les lletres i els números, ja  que integren tan la ment, el cos, com l' esperit.

Educació TransversalCreativity
Els nostres Tallers són Transversals, no es limiten a transmetre coneixements artístics si no que utilitzem els tallers per introduir idees i conceptes associats a d'altres aspectes de la vida que ens envolta. Això ens permet desarotllar altres capacitats i habilitats mentre realitzem el taller. Segons l' edat, l' àmbit social i l' interès els coneixements transversals poden variar. En tots ells s' inclouen d' altres coneixements associats que els fan molt enriquidors.

Visual Thinking Strategies VTS
El segle XXI s’ha definit com el segle de la Global.lització, del consumisme feroç i la immediatesa en tot els aspectes de la vida. La global.lització necessita una Comunicació ràpida i immediata, desembocant en la utilització de la Imatge com a element principal, ajudant-se de les noves tecnologies i les Xarxes Socials. La Imatge es converteix en l’element comunicatiu per excel.lència. Les nostres vides i les relacions socials no se n’escapen. El Marketing actual utilitza la Imatge per vendre’ns els productes. Estem acostumats a rebre aquests ímputs visuals. Però ningú ens ha ensenyat a utilitzar la Imatge com a Llenguatge Comunicatiu, només a consumir-lo. Aquí és on se’ns planteja un gran problema.
Tan sols un petit percentatge de la població utilitza el pensament visual "Real Picture Thinkers", ja és hora d' aprendre el llenguatge englobador. Lamaredeltano utilitza Estratègies de Pensament Visual anomenat també visual learning o picture thinking, el fenòmen de pensament sobre el procés visual. Posant en marxa el procés d'aprendre a pensar profundament, aplicable en la majoria dels temes. Mètode que neix i s'utilitza en molts museus d'art com al MOMA de NY.
L' Art pot ser un procés terapeutic on expressar-se, abocar els sentiments i sentir la satisfacció de crear alguna cosa. Els estudis demostren que mirant una obra d' art es poden alliberar endorfines. Proporcionen oportunitats per a l'auto-expressió, del món interior i el món exterior de la realitat que ens envolta. Ofereixen fluidesa mental i l' interpretació experiències. Crea una connexió perfecta entre la motivació, la instrucció, l' avaluació i aplicació pràctica, que condueix a la comprensió profunda. Ofereix la oportunitat d' experimentar processos de principi a fi. Ajuda al desenvolupent independent, personal i la col·laboració. Aconsegueix retroalimentar i oportunitats per a la reflexió immediata. Fa possible l'ús de les fortaleses personals de manera significativa i crea un pont cap a la comprensió abstraccions sovint difícils a través d'aquests punts forts. Fusiona l'aprenentatge del procés i el contingut. Millora la timidesa, el rendiment acadèmic, les actituts, les habilitats socials, el pensament crític i creatiu. Exercita i desenvolupa habilitats de pensament d'ordre superior, incloent l' anàlisi, la síntesi i la solució de problemes.
Una  mica d' il.lusió i la Imaginació ja ve sola. Aprèn el llenguatge de l' ART i Creativitat. Diversos estudis han demostrat que els nens que aprenen l'art, la música o qualsevol tipus d'expressió artística, han millorat les habilitats d'alfabetització i habilitats matemàtiques. Si funciona per als nens, per què no pels adults?


Artistes Especialitzats en Creació i Educació Artística
Docents titolats, que ens dediquem a l' Ensenyament i a la Creació artística des del 9 d'octubre del 2000.


Tallers Creativitat i Educació. TransversalCreativity per Infants Adolescents i Adults
Tallers per Infants i Adults, ajustats al tipus de grup i al tipus de centre al que van dirigit. Cursos i tallers vinculats a la Moda, a l' Art i al Disseny; en totes les seves branques, potenciant la Imaginació i la Creativitat. Consulta a 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Contacte EquipLamaredeltano
Consulta sobre els nostres tallers a 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ves a d'alt