Tallers TransversalCreativity Creativitat i Educació
Lamaredeltano realitza tallers per particulars, escoles, centres cívics, fundacions i empreses.
Els tallers grupals tenen una durada de dues hores, per tal d'aprofitar el temps i els continguts. 
Els tallers particulars permeten un horari més flexible, adaptant-nos a les necessitats dels alumnes.
Disposem de diferents Nivells segons les capacitats dels alumnes. 
Consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nivells disponibles:

Nivell Infantil.
Aquest nivell inclourà el joc com element de creació. Potenciar la imaginació mentre aprenem les bases de la creativitat.

Nivell Adolescents. En aquest nivell potenciarem continguts i tècniques, donant molta importància a la motivació. Reforçarem la importància de la satisfacció de la feina ben feta mentre aprenem a divertir-nos treballant.

Nivell Adults. En aquest nivell aprendrem a fer realitat les idees a través de la tècnica. 

Continguts a impartir:

Personals. Potencia el creixement persona, la relació amb els altres, desenvolupa capacitats cognitives, pensament crític, autoconfiança, la superació de reptes,  acceptació de crítiques constructives. Fomenta la capacitat creadora, l’ enginy i potencia la imaginació.

Tècnics. Aprenentatge de diferents tècniques, procediments, temps d’ espera, manipulació d’eines, col.laboració amb els companys, aprenem que ningú neix ensenyat tot necessita el seu procés. Concepte de procés creatiu.  L’ adaptació als canvis, idea assaig i error. No existeix ningú millor ni pitjor, tan sols els que hi han invertit més temps. Concepte de inici i fi.

Entorn. Aprenem a reciclar objectes, dona’l se un altre us. Podem canviar la funcionalitat d’ un objecte per crear-ne un de nou. Reutilitzem, conservem el medi. Parlem del concepte d’ estalvi, deslligar-nos del concepte de consumisme per aconseguir el que volem. Respecte i conservació del medi ambient. Imaginar pot fer un món millor.

  Disseny Encàrrecs Online  Art i Disseny
Ofereix poder encarregar Objectes Especials, Atemporals, amb Ànima de Moda-Art-Disseny

  Fashion Encàrrecs Online Moda Creativa Arranjaments Roba 
Servei d' Arranjament de peces de roba. Consulta preus directament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lamaredeltano fa una proposta diferent dins la monotonia que ofereix la resta.  Ens dediquem a crear peces i objectes deslligats del temps, les tendències i les modes. Peces úniques i originals dotades d'entitat pròpia, que els dóna l'autenticitat, fruit d'un llenguatge que no caduca mai... el de la Creativitat. 
Els clients són gent que busca i aprecia aquesta diferència.
  Contacte Consulta sobre els nostres tallers a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
L'EquipLamaredeltano

Ves a d'alt